Het tennispark is weer geopend!

13 mei 2020


Het is vanaf vandaag weer toegestaan om te tennissen voor zowel de jeugd als de senioren.  Kees zal contact opnemen met de senioren die tennislessen volgen. Mochten er nog gegadigden zijn die geïnteresseerd zijn in een (proef)les, dan mag je contact opnemen met Kees!

Zowel enkel als dubbelspel is toegestaan, mits de 1.5 meter afstand in acht wordt genomen. Bij enkelspel mag je een half uur spelen, bij dubbelspel een uur. Zodra je bent uitgespeeld moet je direct naar huis gaan.  Het is verplicht om digitaal af te hangen. Digitaal afhangen kan via de KNLTB ClubApp*. Baan 1 en 2 zijn helaas nog onbespeelbaar. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een oplossing, maar vooralsnog kunnen we deze banen niet gebruiken.

* Uitleg bij de KNLTB Club App: Na het downloaden van de app moet je eerst de juiste vereniging selecteren. Hierna krijg je een inlogscherm waar je kan inloggen met je bondsnummer of clublidnummer. Het is belangrijk dat je hier het bondsnummer (niet clubnummer) kiest anders ontvang je geen e-mail (zie afbeelding). Het bondsnummer staat op je ledenpasje. Het wachtwoord kan je zelf instellen door op 'reset mijn wachtwoord' te klikken. Er wordt dan een mail verstuurd naar het geregistreerde e-mailadres op de lidkaart. Ontvang je geen mail om je wachtwoord te resetten check dan je spambox. Ook duurt het een aantal minuten voordat je de mail ontvangt.

Nieuwscategorieën

logo