YES ! Park weer geopend

30 april 2020


Op 4 mei 2020 gaat het tennispark weer open voor de tennislessen en vrijspelen voor alle jeugd tot 18 jaar.

De trainer zal contact opnemen over de planning. Ook is het mogelijk om uw kind meer dan een keer per week te laten trainen.

De vereniging en trainer hebben gezorgd dat de richtlijnen, zoals voorgeschreven door het kabinet, in acht worden genomen.  Zie onderstaande afbeelding waarin alle voorschriften zijn opgenomen. Er is sprake van een eenrichtingsroute, zie bijgevoegde filmpjes. Alleen baan 3 en 4 zijn open, baan 1 en 2 zijn gesloten vanwege problemen met de ondergrond.

https://youtu.be/eg9RswiCpDM

https://youtu.be/cS7AYhjNOOw

 

Ouders/verzorgers mogen hun kind tot de ingang afzetten, zij mogen niet mee het terrein op.

De kantine is gesloten, er mag wel gebruik gemaakt worden van het toilet. Als Kees les geeft is het mogelijk om naast de les ook vrij te spelen voor jeugd tot 18 jaar. Als Kees weg is sluit het park. Dit is conform de richtlijnen dat er een toezichthouder aanwezig moet zijn. Kees zal de voorschriften tijdens zijn lessen in acht nemen.

We vragen eenieder vriendelijk om zich aan bovenstaande afspraken te houden, op deze manier kunnen we de tennis weer toegankelijk maken voor de jeugd. We hopen snel dat we ook de volwassenen weer mogen ontvangen! Hieronder een overzicht van de richtlijnen:

 

Nieuwscategorieën

logo