Park/Route


Verenigingsgegevens

Tennisvereniging TV Eegedima, Tholen

Onze adres: Routebeschrijving

Tennisvereniging TV Eegedima, Tholen
Locatieadres:
Zoekweg 9, 4691 HT Tholen
Postadres: Het Lint 28, 4691 DK Tholen
Tel: 0166 603792 (tel. nummer kantine)

Het Tennispark

Het tennispark van Eegedima omvat 4 allweather banen, elk met verlichting, die hard nodig zijn in de zomermaanden als tot ’s avonds laat wordt gespeeld. Het park ligt centraal en heeft een eigen kantine die op veel speelavonden en op competitie weekenden geopend is.

Hoe kom ik bij TV Eegedima vanuit de richting Zeeland

Rijdend op de autosnelweg neemt U de afslag Tholen/Rilland. Ga linksaf over het viaduct en neem na de rechtse bocht de afslag links de oude zeeuwse weg op. Voor de brug (afslag Tholen) linksaf richting de Oesterdam. Na deze geheel te hebben gereden slaat u honderd meter voor de stoplichten rechtsaf. Vervolgens de eerste afslag linksaf, de Eeweg in. Deze volgt u helemaal tot in Tholen, tot aan de scholen waar u rechtsaf gaat richting de sportparken. Parkeer uw auto op het grote parkeerterrein en vervolg uw weg richting de lichtmasten van Eegedima.

Hoe kom ik bij TV Eegedima vanuit de richting Brabant

Komend vanaf Roosendaal volgt U de borden Tholen/Steenbergen. Volg de rondweg van Bergen op Zoom. Bij het vierde stoplicht rechtsaf richting Tholen. Volg de weg tot aan de rotonde, neem deze vervolgens voor driekwart en vervolg uw weg richting Tholen. Na de brug afslaan richting Tholen. Bij de rotonde direct rechtsaf. Bij de volgende twee rotondes eveneens direct rechtsaf. Vervolgens eerste afslag links richting de sportparken. Parkeer uw auto op het grote parkeerterrein en vervolg uw weg richting de lichtmasten van Eegedima. Komend vanaf Steenbergen, voor Halsteren de afslag Tholen nemen. Na de brug…… (zie verder omschrijving boven)