Accomodatie

Het Tennispark

Het tennispark van Eegedima omvat 4 allweather banen met LED verlichting, waardoor de avonden ook optimaal benut kunnen worden tot 23.00 uur. Het park ligt centraal en heeft een eigen kantine die ’s avonds, woensdagmiddag en op competitie weekenden geopend is.

Historie

Tennisvereniging Eegedima ontleent zijn naam aan vier tieners die bij de oprichting van de vereniging sterk betrokken waren te weten Eelke, Georgette, Diana en Marijke. Zij organiseerden een handtekeningen actie die er uiteindelijk toe leidde dat in Tholen een tennisvereniging het levenslicht aanschouwde. Een aardige geste van het nieuw gevormde bestuur was om van elke naam de eerste twee letters te nemen en zo ontstond de naam Eegedima.

Clubhuis en faciliteiten

Voor het omkleden is een dames- en herenkleedlokaal aanwezig met douches en toilet. De exploitatie van het clubhuis hoort bij de vereniging. Wij verzoeken onze leden jaarlijks 2 keer een bardienst te draaien. Deze bardiensten kunnen worden afgekocht. Op deze manier kunnen we de consumptieprijzen laag houden. Speelgelegenheid Bij de entree hangt het digitale afhangbord. Baan 1 staat ter beschikking van onze trainer om les te kunnen geven.

logo

KVK-nummer

22026158