Vereniging

 
Het Tennispark
Het tennispark van Eegedima omvat 4 allweather banen met verlichting, waardoor de avonden ook optimaal benut kunnen worden. Het park ligt centraal en heeft een eigen kantine die ’s avonds, woensdagmiddag en op competitie weekenden geopend is.
 
Het begin:
Tennisvereniging Eegedima ontleent zijn naam aan vier tieners die bij de oprichting van de vereniging sterk betrokken waren te weten Eelke, Georgette, Diana en Marijke. Zij organiseerden een handtekeningen actie die er uiteindelijk toe leidde dat in Tholen een tennisvereniging het levenslicht aanschouwde. Een aardige geste van het nieuw gevormde bestuur was om van elke naam de eerste twee letters te nemen en zo ontstond de naam Eegedima.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit 5 personen aangevuld met een aantal commissies die de noodzakelijke taken zoals de activiteiten, kantine en onderhoud van het park verzorgen. Bij de pagina “bestuur en commissies” vindt u een lijst van personen die binnen bestuur, commissies of als vrijwilliger een belangrijke rol spelen binnen onze vereniging.

Wilt je ook meehelpen binnen de vereniging? Meld je dan aan als vrijwilliger want er is altijd wel een activiteit te vinden die je past. Je hulp is altijd welkom, zo kunt u bijvoorbeeld meehelpen in een van de commissies, het bestuur versterken, of een bijdrage leveren aan het onderhoud van het tennispark, bardiensten draaien in de kantine of meehelpen bij de organisatie van de tennistoernooien.

Interesse??? Geef het even door aan onze secretaris of een ander bestuurslid

logo

KVK-nummer

22026158